Sunday, 8 September 2013

COMFORT ZONE



Ramai orang nak senang..
Ramai yang nak kaya...
Ramai yang iri hati dengan kekayaan dan kejayaan orang lain.
Tapi bila diberi peluang untuk mendapatkan 'kejayaan' itu..
pelbagai alasan diberikan.
masing-masing tidak mahu berusaha lebih.
Taknak keluar dari comfort zone.
Takot hendak melakukan perubahan.
mahu bersikap tunggu dan lihat sahaja...

TAHU TAK...
orang2 yg berjaya semuanya akan melalui fasa dimana mereka keluar dari comfort zone untuk menjadi seorang luar biasa.

Umur semakin meningkat...
commitment dan tanggungan makin bertambah...
Simpanan dan harta untuk anak-anak makin bertambah tak?
Fikir-fikirkan....

Thats why now Ina nak ajak korang semua muda muda ni..jom kita sama2 buat side income...minyak dah naik kan...harga barang confirm akan naik jugak satu hari nanti...

Fikir fikirkan lah ye :)


QUOTED FROM MY LEADER 
HANIS HAIZI

"Macam mana kita nak dapatkan hasil
yang berbeza
Jika kita masih lakukan perkara yang SAMA?
Just do it Now!!"




No comments:

Post a Comment