Monday, 1 September 2014

SAY NO TO STARBUCK, SAY YES TO MINERAL COFFEE




Mineral Coffee baik untuk kesihatan, bagi tenaga yang luar biasa, bersifat alkali, tiada gula tapi lemak2 manis masin gitu sedapp, aroma mmg perghhhh harum semerbak , yang penting less cafien. Yang ade penyakit sembelit & migrain mmg suggest untuk minum coffee ni, ramai yang ada migrain beransur ok. cubalah .Kalau korang taknak percaya cakap ina pun tak ape, haha. Korang leh google sendiri heee.
 Oh ya, penyakit darah tinggi, kencing manis pun  boleh minum mineral coffee ya...Tak ade masalahhh

ok ina tgh buat promo RM100 for 4 kotak Mineral Coffee . Jimatttt sangattt!!cepat2 grab promo ni wahai coffee lover!!! 
Yang nak jadi pengedar pun sgt dialukan, Bonus besar bila niaga Kopi ni sebab majoriti ramai yang suka minum coffee kan.

So, sesiapa yang  nak COD di sekitar Rawang, Selayang , Kepong , KLCC , Jalan Sultan Ismail boleh la pm ina
 017-3160001 or email : shafarina.shabri@gmail.com


No comments:

Post a Comment